Over zuinige Zeeuw


Beste lezer,

In juli 2014 begon ik dit blog met de volgende koptekst:

Welkom! Mijn man en ik zijn de ouders van 5 kinderen. We zijn een zogenoemd, samengesteld gezin. Jarenlang werkten we allebei heel hard in onze betaalde baan en in ons gezin. De kinderen gingen een aantal dagen naar de opvang, we hadden 2 auto's en maakten verre vakanties. Het kon niet op.
Toch hebben we het roer helemaal omgegooid. De kinderen zijn na schooltijd thuis. We werken veel minder en daarom proberen we zuinig te leven.
We hebben eindelijk tijd voor elkaar. Wat een rijkdom.

Inmiddels is het november 2016 en is er nogal wat veranderd.
Sinds kort zijn mijn man en ik uit elkaar en woon ik alleen met de kinderen.
Ondanks de moeilijke tijd die achter ons ligt gaat het momenteel best heel goed.
Over de financiële veranderingen schrijf ik op mijn blog. Als Zeeuw zit het besparen me in het bloed. Ik wil echter een stapje verder gaan vandaar de naam: Zuinige Zeeuw wordt vrek.

Maandelijks presenteer ik mijn inkomsten en uitgaven. Wekelijks schrijf ik stukjes die over mij en mijn financiën gaan. Besparingstips, gratis acties en het genereren van extra inkomsten zijn mijn favoriete onderwerpen. Zuinig proberen te leven met kinderen is een grote uitdaging. met vallen en opstaan probeer ik hierin mijn weg te vinden.

Ik wens ieder veel leesplezier en schroom niet om vragen te stellen of om opmerkingen te plaatsen.

Liefs van zuinige Zeeuw

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het een heel leuk blog, zeker ook het overzicht van inkomsten en uitgaven, die zie je niet veel bij blogs!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben ook altijd heel benieuwd naar andermans kasboekje, ik hoop dat er meer bloggers met de financiële billen bloot gaan :)

   Verwijderen
 2. ik ga je zeker volgen ook omdat mijn inkomsten minder gaan worden en ik tips nodig heb zeker ook voor boodschappen doen schrik elke keer van mijn bon. Ben ook single mam met twee kids woon wel in Zuid-Holland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi zuinige Zeeuw!
  Ik wil je graag wat vragen n.a.v. je blog. Zou je mij een mailtje willen sturen? info@sestaproducties.nl Dan leg ik je uit waar het om gaat. Hoop van je te horen, vast bedankt! groetjes, Tessa.

  BeantwoordenVerwijderen