cashback tips

Ik ben dol op geld-terug-acties ook wel cash-back actie genoemd.
Als je een beetje rondkijkt op internet kom je ze vanzelf tegen.
Ook in de supermarkt zelf kom je geld-terug-acties tegen. Producten met een opvallende sticker of actieverpakking.
Vaak zijn het de wat luxere, wat duurdere producten die gratis geprobeerd kunnen worden.  Vrijwel altijd gaat het om producten die ik normaal gesproken niet zou kopen. Ik zie het meestal gewoon als een extraatje. Er zitten ook vaak producten bij zoals toiletpapier, wasmiddelen en zakdoekjes of tissues. Die komen altijd wel van pas.

Let op
Voordat je meedoet met een actie moet je wel een beetje opletten. Elke actie heeft zijn eigen voorwaarden. Zorg dat je de instructies nauwkeurig opvolgt en bewaar altijd je bon.
De voorwaarden verschillen per actie, lees ze goed door, let met name op"
-De actieperiode, meestal is een begin en einddatum. Soms geldt er voor een product op = op. Ook wordt er soms een limiet gehanteerd van een paar duizend inzendingen.
-Het juiste product, let op het juiste merk, de juiste hoeveelheid etc
-Is er een actiesticker nodig of een actieverpakking?
-Bij welke winkel moet het product worden gekocht?
-Mag de geld-terug -actie in combinatie met een andere actie, bijvoorbeeld een 1 + 1 actie van de winkel en zo ja, hoe wordt de cash back dan berekend?

De onderstaande 2 initiatieven wil ik graag met je delen:

Scoupy: Via deze app kun je regelmatig producten gratis proberen. Ze geven naast gratis producten ook vaak hoge korting op bepaalde product. Je registreer je eenmalig daarna gaat elke deelname vliegensvlug. na aanschaf van het juiste product maakt een foto van je kassabon en binnen een paar dagen staat het geld op je rekening. Leuk in de app is dat je kunt zien hoeveel je totaal heb bespaard, Bij mij staat de teller inmiddels op 122 euro.
scoupy

Eurosparenvia deze app, maar ook via hun website kun je hoge korting sparen voor producten en dagjes uit. Dot gaat via codes die op heel veel levensmiddelen staan. Met name op zuivelproducten en sap.
Vrijwel altijd staan er ook een aantal producten die je via de app of website gratis kan uitproberen.
de laatste weken heb ik 5 gratis toetjes mogen proberen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten