zondag 22 februari 2015

Stille verhuizing

Niemand weet precies wanneer, maar het schijnt dat onze oudste zoon is verhuisd :) Al tijden sliep hij vaker elders dan thuis. Regelmatig kwam hij even langs om spullen op te halen. Ook schoven hij en zijn vriendin nog regelmatig aan rond etenstijd.

Hij heeft al een tijdje samen met zijn vriendin een flatje.
Het heeft even geduurd voordat de ruimte bewoonbaar was. Hij heeft ruim de tijd genomen om alles op te knappen en in te richten. Hij wilde geen hulp, wilde graag alles helemaal zelf doen. Prima. Volgens hem is het flatje nog steeds niet af. Hij woont er volgens hem nog steeds niet helemaal.

Officieel staat hij hier nog ingeschreven maar hij is hier vaker niet dan wel dus eigenlijk kunnen we wel spreken dat hij verhuisd is. Veel kleding van hem ligt nog hier. Het ligt niet in de weg dus prima.

Maar goed, dit betekent dus wel dat we met 1 persoon minder zijn.
In de praktijk zal ik hier weinig van merken. Ik denk dat er weinig veranderd, af en toe komt hij langs en ontvangen we zijn post. Qua financien zal er niet direct een verschil merkbaar zijn aangezien het vertrek heel geleidelijk is gegaan. Maar goed, toen waren er nog maar 6

4 opmerkingen:

 1. ahhh..... dat lijkt me een gek gevoel, als je eerste jonkie uitvliegt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is inmiddels 21 maar hij is toch nog sneller dan verwacht uitgevlogen.

   Verwijderen
 2. He bah daar moet ik nog niet aan denken. .. lijkt me vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik me voorstellen. Maar het scheelt als je weet dat ze goed terecht zijn gekomen.

   Verwijderen