dinsdag 22 november 2016

Waar zet jij je schoentje?

Heerlijk deze tijd van het jaar.
Vooral voor kinderen, veel lekkers, cadeautjes en veel feest- en vrije dagen. Spannend... je schoen zetten en geduldig wachten tot er wat in komt.

Voor mensen die over voldoende geld beschikken (daar reken ik mezelf dus ook toe) is dit geen enkel probleem.
Voor gezinnen die echt geen geld hebben voor wat extra's zijn er gelukkig voldoende mogelijkheden voor wat extra's.

Diverse supermarkten hebben leuke acties voor kinderen.

Zo zette mijn zoon zijn schoentje bij Albert Heijn: vanaf 14 november kun je je schoen zetten, vanaf zaterdag 26 november kun je je schoen inclusief verassing weer ophalen.

Ook bij Lidl staat zijn zelf gekleurde en in elkaar gezette knutselschoentje. Je kunt kiezen uit een schoen voor jongens of voor meisjes. Vanaf 12 november kun je deze inleveren en vanaf maandag 28 november kun je je schoen met verrassing ophalen.
De knutselplaten zijn op te halen in de winkel of te downloaden via: http://www.lidl.nl/statics/lidl-nl/ds_doc/Sinterklaasschoentje.pdf

Bovenstaande winkels zijn de winkels waar ik het meeste van mijn boodschappen haal. Daar kom ik regelmatig en hier lieten we dus schoentjes achter.
Andere acties die ik tegenkwam:

Bij de Boni supermarkt: vanaf 9 november kan er een kleurplaat opgehaald worden. Tot en met 30 november kan je de ingekleurde kleurplaat inleveren. Spannend!!
http://bonisupermarkt.nl/nieuws/krijg-een-cadeautje-van-sinterklaas/48

Ook een leuke actie heeft de Hoogvliet:  Doe je best en knutsel een mooie mijter! Kom op woensdag 30 november van 14.00 - 16.00 uur met je mijter naar je Hoogvliet-winkel, dan krijg je een hele leuke en lekkere surprise! Download hier de mijter: https://www.hoogvliet.com/INTERSHOP/static/WFS/org-webshop-Site/-/org-webshop/nl_NL/SB/2016/Alg/Kindermiddag/45/ALG_2016_45_Kindermiddag_mijter.pdf

Ook bij de Plus supermarkt kun je vanaf 13 november tot 3 december in de winkel een knutselplaat halen om zelf een schoentje te knutselen. In de winkel zelf wordt gecommuniceerd gedurende welke periode het schoentje gezet en  weer opgehaald kan worden. Surprise!
 
De actie van COOP: In de winkel is een knutsel schoenbouwplaat op te halen. Vanaf 20 november is deze in te leveren. verder informatie is hier te verkrijgen:


1 opmerking:

  1. Dat zijn goede plekken allemaal! Als je een klein budget hebt kun je op deze manier met je kind best veel leuke en lekkere dingen bij elkaar sprokkelen.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen