zaterdag 22 november 2014

Sinterklaas (3)

De afgelopen maanden spaarde ik met zegeltjes, cash back acties, spaarkaarten, clicks, enquetes en wat al niet meer mijn sinterklaascadeaus bij elkaar. Behoorlijk trots ben ik met het resultaat van een berg cadeaus voor de prijs van maar liefst 0 euro (en wat tijd) Weliswaar zit er ook kleding tussen die noodzakelijk was en 13 euro kostte.

Ik was helemaal klaar voor voor pakjesavond. Dacht ik. Gisterenmiddag echter kwam de 1 na de ander thuis met een verzoek van school. Dit varieerde van 3 tot 10 euro en van knutselen op school (de ouders ja) tot een surprize met gedicht.
Daar zit ik dan met mijn goede gedrag naast een zak vol gratis Sinterklaascadeautjes. Au!

Ik heb een heel weekend om hier eens zuinig over na te denken.... Want ja als iemand anders geld uitgeeft aan mijn kind dan kan ik niet aankomen met een vrekkencadeau.

5 opmerkingen:

 1. Kun je die Sint-cadeautjes niet voor verjaardagen bewaren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een aantal cadeautjes bewaar ik inderdaad voor onder de kerstboom. Verjaardagen is een ander verhaal. Ze krijgen dan iets in overleg. Meestal een combinatie van wat ze graag willen, nodig hebben, en leuk is bijvoorbeeld een andere fiets of nieuw trainingspak.

   Verwijderen
 2. Ai, toch niet helemaal op nul dan uiteindelijk.
  Dat is wel jammer dan. Maar goed, in ieder geval ben je verder toch klaar met nul euro en dat is knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen zeg. Maar verder een super resultaat !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een goede les voor volgend jaar. Kan ik dit vast incalculeren

  BeantwoordenVerwijderen